Reşiţa: Funky Mafia la Liceul „Mircea Eliade” (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Funky Mafia la Liceul „Mircea Eliade” (GALERIE FOTO)
Reşiţa: Funky Mafia la Liceul „Mircea Eliade” (GALERIE FOTO)

Adolescenţii vor trece peste zece probe care au fost puse la cale cu multă imaginaţie de organizatori.

Cu mult entuzism şi chef de distracţie, 30 de tinerii boboci îşi vor testa calitaţile pentru titlurile de Miss şi Mister. Optimişti şi siguri de calităţile lor, elevii se pregătesc pentru marea petrecere.

„Am decis să particip la acest bal în primul rând pentru distracţie. În plus, este o tradiţie în gaşca mea de prieteni. Anul trecut a ieşit boboc un prieten bun şi acum doi ani tot aşa. Anul acesta sper eu să pot duce mai departe tradiţia. Sunt o persoană destul de cunoscută în liceu şi multă lume mi-a recomandat să particip. Partenera mea este colega mea de bancă”, a spus Bogdan Stănculescu, un boboc de 16 ani.

Atenţi la vestimentaţie

Tradiţionalul bal este transformat de organizatori într-o petrecere în stil mafiot.

„Am decis să facem o petrecere adevărată. La început nu ne-am decis între funky şi mafia şi am ales până la urmă să îmbinăm aceste două stiluri atât de diferite. Petrecerea se numeşte Funky Mafia. Asta le va da mai multa bătaie de cap boboceilor cu privire la vestimentaţia pe care o vor avea la probe”, a spus Arnold Vieriu, organizator.

Deşi spontaneitatea participanţilor este foarte importantă, aceştia vor pune accent mare pe vestimentaţie.„ Am să port o ţinută funky, acesta fiind şi caracterul petrecerii şi vreau să fiu în ton”, a mai adăugat Bogdan Stănculescu, participant.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite