Elevii de la Traian Vuia i-au bătut pe profesori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au demonstrat pe terenul de handbal că sunt mai buni decât dascălii
Elevii au demonstrat pe terenul de handbal că sunt mai buni decât dascălii

Adolescenţii au demonstrat că pe terenul de handbal se descurcă mult mai bine decât dascălii lor. Liceenii participă în aceste zile la sărbătoarea şcolii, care are în program competiţii la care tinerii pot să arate cât sunt de buni.

Elevii de la Liceul „Traian Vuia” din Reşiţa au în aceste zile ocazia să arate ce talente au. Zeci de adolescenţi au pregătit pentru „Zilele liceului” diferite activităţi. Cea mai aşteptată a fost etapa întrecerilor sportive. Meciul de handbal, dar şi cel de fotbal, contra profesorilor a fost un deliciu atât pentru spectatori, cât şi pentru jucători.
Mihai Şonohat joacă handbal de patru ani şi este unul dintre elevii care au intrat pe teren ca să-i pună la punct pe dascăli. „A fost foarte antrenantă această partidă. Profesorii nu s-au lăsat mai prejos, a fost un meci echilibrat şi frumos. Eu mă bucur că am jucat contra lor şi am reuşit să îi învingem, măcar la acest capitol”, a spus Mihai, elev în clasa a XI-a B la Liceul „Traian Vuia”.

Vizită surpriză
Atât profesorii, cât şi elevii s-au bucurat de un meci degajat, iar una dintre suprizele zilei a fost prezenţa jucătorului de la echipa de handbal UCM Reşiţa, Mihai Rohozneanu. Acesta s-a alăturat profesorilor spre sfârşitul partidei, însă elevii au avut avans şi nu au putut să fie învinşi. „Este deja o tradiţie pentru noi această manifestare. Ne bucurăm că elevii sunt receptivi la astfel de acţiuni. A fost un meci lejer, de care ne-am bucurat cu toţii. La handbal elevii au fost astăzi mai buni, noi am reuşit să învingem la fotbal, unde încă ne menţinem”, a spus Ştefan Naghi, profesor al liceului.

Schimb de locuri
Astăzi, elevii şi dascălii vor face schimb de roluri şi ziua se va încheia cu „Balul Aviatorilor”, un spectacol concurs, la Casa de Cultură. Ultima zi a acestei ample acţiuni este dedicată dascălilor de ieri şi de astăzi, iar seara este programată întâlnirea cu Moş Crăciun.

Tradiţia a fost respectată
Zilele Liceului „Traian Vuia” au devenit deja o tradiţie pentru dascălii şi elevii liceului. Din 2006, profesorii aviatorilor au ajuns la concluzia că liceul merită pentru aniversarea lui mai mult de o zi, astfel că, au extins sărbătoarea la o săptămână întreagă, după care intră direct în vacanţa de iarnă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite