Start la înscrierile pentru cele două facultăţi ale "Universităţii Eftimie Murgu" din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierile la Universitate Eftimie Murgu din Reşiţa încep astăzi. Candidaţii care au absolvit bacalaureatul mai au ocazia să opteze pentru un loc în învăţământul universitar. La sesiunea din vară a înscrierilor, doar jumătate dintre locurile puse la dispoziţia elevilor au fost ocupate.

Elevii care nu au optat pentru studiile universitare au acum ocazia să ocupe locurile rămase la cele două facultăţi ale Universităţii Eftimie Murgu din Reşiţa. La prima sesiune de înscrieri, doar o parte dintre locuri au fost ocupate. Sesiunea de toamă începe pe data de 13 septembrie 2010.
În cadrul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, elevii pot opta pentru două facultăţi: Facultatea de Ştiinţe Economice şi Adiministrative şi Facultatea de Inginerie.

Cele mai multe locuri libere sunt pentru specializările Facultăţii de Inginerie. “Nu au fost ocupate toate locurile cu taxă. Mai sunt pentru această sesiune 88 de locuri bugetate şi 237 de locuri la categoria locurilor cu taxă”, a spus Cornelia Cornean, responsabil Cabinet Prorector Imagine şi Comunicare.

Pentru cei care vor opteze pentru Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrative, mai sunt doar aproximativ 230 de locuri, la taxă. Singurele locuri bugetate la această facultate sunt în număr de trei, pentru candidaţii rromi care nu şi-au exprimat încă dorinţa de a urma studii de licenţă

Calendarul înscrierilor va fi următorul:

  13.08.2010 şi 18.09.2010, elevii îşi vor putea depune dosarele. La o zi după aceasta se vor afişa rezultatele.
  19.09.2010 şi 20.09.2010 se vor depune contestaţii. După această perioadă, elevii care au fost admişi vor avea la dispoziţie patru zile pentru înmatriculare.

Taxele pe care un candidat trebuie să le plătească sunt următoarele:
- taxă înscriere admitere licenţă: 100 lei
- taxă înmatriculare licenţă: 100 lei
- taxă studii licenţă: 1.800 lei/an

Taxa anuală pentru locurile cu taxă:

-    1800 lei/an, plătibilă în 3 rate, pentru studiile de licenţă la zi;
-    1900 lei/an, plătibilă în 3 rate, pentru studiile de licenţă, învăţământ la distanţă;
-    2100 lei/an, plătibilă în 3 rate, pentru studiile de masterat;
-    2700 lei/an, plătibilă în 3 rate, pentru studiile de doctorat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite