Reşiţa: E-ON dă vina pe Electrica şi oamenii stau fără gaz (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mai bine de patru ore, zeci de locuitori din Caransebeş stau fără gaz, din cauza unei conducte fisurate. Reprezentanţii E-ON spun că incidentul a pornit de la instalaţia electrică.

Ora, 17.30
Alimentarea cu gaz metan a locuitorilor care stau pe strada Nicolae Bălcesu din Caransebeş a fost reluată. " Nu mai este sistată furnizarea. Pericolul a fost înlăturat, dar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului", a declarat Florentina Maghiar, Responsabil PR Regional, Departament Relaţii Publice şi Comunicare E.ON România.

Ora, 15.30

 „Din primele cercetări reiese că s-a format un arc electric între instalaţia de alimentare cu energie şi reţeau de distribuţie a gazelor naturale. Au fost luate măsurile de siguranţă, iar furnizarea gazelor este încă sistată”, a declarat  Florentina Maghiar, purtătorul de cuvânt al E-On Gaz.

Citeşte şi:


Locuitorii de pe strada Nicolae Bălcescu din Caransebeş au tras o sperietură zdravănă, azi dimineaţă, după ce o ţeva de alimentare cu gaz s-a fisurat şi a declanşat un incendiu. Echipajul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”  a intervenit ca să stingă incendiul, iar pericolul producerii unei catastrofe a fost înlăturat.

Electrica ignoră apelurile
Purtătorul de cuvânt al SC Electrica Banat SA din Reşiţa nu a putut fi contactat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite