Echipa lui Stoican garantează victoria cu Poli pentru a scăpa de sancţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoican merge pe mâna juniorilor
Stoican merge pe mâna juniorilor

Ameninţaţi cu tăierea salariilor şi trecerea mai multora dintre ei pe tuşă, fotbaliştii de la CSM Reşiţa au promis antrenorului Flavius Stoican şi preşedintelui clubului, Cristian Bobar, că se întoc cu toate cele trei puncte puse în joc la Timişoara.

Rezultatele slabe din debutul campionatului Ligii a III-a de fotbal i-au obligat pe şefii din Valea Domanului să aplice sancţiuni. Băgaţi de urgenţă în şedinţă de preşedintele Cristian Bobar, fotbaliştii s-au grăbit să promită că înving mâine, la Timişoara, pe Poli II. Astfel, Bobar le-a mai acordat o şansă. “Le-am explicat că nu mai putem continua cu rezultate slabe. Mi-au garantat că bat la Poli II şi atunci am decis să amân aplicarea eventualelor sancţiuni. Depinde numai de ei”, a declarat Bobar.


Merge pe mâna juniorilor
Dacă au scăpat de amenzi, unii dintre elevii lui Stoican nu au scăpat şi de banca de rezerve. “Între juniorii republicani şi echipa de seniori nu e nicio diferenţă. Tocmai de asta, de la meciul cu Poli, mă voi baza mai mult pe juniori. Ei mai au timp să crească, în timp ce, jucătorii cu experienţă de la echipa mare nu pot face mai mult de atât”, a spus Stoican.
    Partida dintre Poli II şi CSM Reşiţa are loc la Timişoara, mâine, de la ora 15, pe stadionul Electromagnetica.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite