E oficial! Arestările din Vama Naidăş i-au mai potolit pe contrabandiştii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit unui bilanţ întocmit pe luna martie, poliţiştii de frontieră cărăşeni au constatat un număr de numai 13 fapte penale, în care au fost implicate 23 persoane. Au fost săvârşite de către aceştia 44 de infracţiuni.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în luna martie dosare penale pentru 17 persoane implicate în fapte penale ce vizau contrabanda şi evaziunea fiscală, pentru alte două care au încercat să treacă fraudulos frontiera, dar şi pe numele a două persoane implicate într-un caz de trafic de migranţi. Totodată, au fost prinşi pe picior greşit şi doi bărbaţi care pescuiau în arii protejate de lege.


Tot în această perioadă au fost aplicate un număr de 50 de sancţiuni contravenţionale în cuantum de 8.860 de lei. “Deasemenea, în cursul lunii martie, au fost reţinute în vederea confiscării un număr de 194.840 de ţigarete fără documente de provenienţă, în valoare de 52.842 de lei, şi au fost indisponibilizate trei autoturisme în valoare de 9.500 de lei”, a declarat comisarul Florin Crăciun de la IJPF Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite