EXCLUSIV: Profesorul şpăgar de la Facultatea Hyperion, citat într-un dosar de furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Stancu, profesorul de drept judecat pentru luare de mită după ce a băgat în buzunar 52.000 de euro de la studenţii caransebeşeni care tânjeau după o notă mare la examenul de licenţă, s-a aflat, astăzi, în boxa acuzaţilor, în mijlocul unui grup de hoţi.

Aflat în Penitenciarul Timişoara, unde este arestat preventiv în dosarul de trafic de influenţă şi luare de mită de la Facultatea de Drept din Caransebeş, alături de Nicoleta Gumă şi Eugen Tacotă, profesorul Gheorghe Stancu a fost adus în această dimineaţă la Tribunalul Caraş-Severin. Stancu a făcut o simplă excursie, pentru că, termen în dosarul său este fixat abia peste două săptămâni.


Arestaţi cu acelaşi nume
Misterul prezenţei profesorului în boxă a fost elucidat odată cu citarea părţilor în dosarul 769/194/2010. Gheorghe Stancu şi-a auzit numele strigat de grefieră printre cele ale lui Florian Pleşoianu, Nicolae Varga,Marius Andrei, Gheorghe Radu, Dumitru Petcu şi Ilie Păcurar, cu toţii judecaţi pentru furt calificat. La mijloc a fost o simplă confuzie. În Penitenciarul Timişoara se mai află un bărbat care poartă acelaşi nume, inculpat în dosarul de furt. Dintr-o regretabilă eroare, în locul acestuia a fost îmbarcat în maşina de transport a deţinuţilor profesorul bucureştean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite