EXCLUSIV: Capul unui bărbat a fost strivit de un tramvai ucigaş, într-o zi de 13 (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce un tramvai i-a strivit capul. Bărbatul şi-a scăpat telefonul în burduful mijlocului de transport în comun, iar acesta s-a pliat, în timp ce tânărul a încercat să îşi recupereze mobilul. 

Ora 7.30

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că la capătul staţiei de tramvai Renk a fost găsit decedat, în interiorul tramvaiului, mai precis în zona burdufului doi ce delimitează compartimentele tramvaiului, un tânăr care prezenta la nivelul capului un traumatism prin înfundare (prins între burduf), identificat în persoana lui S. LUCIAN DANIEL, de 32 ani, din Oraviţa.

Ora 15.00

Un bărbat de 32 de ani a murit strivit de burduful unui tramvai, chiar în bucla de întoarcere din Zona Renk. Martorii spun că bărbatului i-a căzut telefonul mobil în apropierea burdufului, iar acesta încerca să-şi recupereze telefonul, încă din staţia de la Intim. Cu toate că a fost avertizat de mai multe ori de către taxatoarea şi vatmanul tramvaiului, omul nu a ţinut cont de spusele celor doi. Din nefericire, în bucla de întoarcere, burduful s-a deschis, iar bărbatul a crezut că îşi poate recupera telefonul. Într-o fracţiune de secundă burduful s-a pliat şi i-a strivit capul. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Prescom Reşiţa, poliţişti şi procurori.
Start la anchetă
„I-a prins capul între barele de susţinere ale tramvaiului. Este un accident nefericit şi  tragic. Alte comentarii, în momentul de faţă nu îşi au rostul”, spune directorul societăţii de transport în comun, Gheorghe Marchiş.
Revenim cu amănunte

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite