Reşiţa: EXCLUSIV / Familiile morţilor în carnagiul din Banat vor răzbunare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV / Familiile morţilor în carnagiul din Banat vor răzbunare VIDEO
Reşiţa: EXCLUSIV / Familiile morţilor în carnagiul din Banat vor răzbunare VIDEO

Părinţii inginerului din Bocşa care şi-a pierdut viaţa în accidentul provocat de un tânăr teribilist vor ca acesta sa fie aspru pedepsit

Adevărul vă prezintă în exclusivitate averea familiei Hauptmann:

Ce avere au părinţii vitezomanului ucigaş care a provocat carnagiul din Banat

CITEŞTE şi:

Reşiţa: Coşmar în familia vitezomanului care a provocat carnagiu în Banat

Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

Timişoara: Supravieţuitorul carnagiului din Banat, operat timp de patru ore

Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

Soţii Borlovan vor să se constituie parte civilă în dosarul în care va fi cercetat Claudiu Hauptmann, de 18 ani, cel din cauza căruia fiul lor a murit.

Şase familii au rămas îndoliate

Şase familii sunt îndoliate după teribilul accident care s-a petrecut acum o săptămână pe drumul naţional Timişoara-Reşiţa, în zona localităţii Birda. Dintre toţi, primii care au fost dispuşi să-şi spună povestea au fost părinţii lui Ştefan Emil Borlovan, inginerul constructor de 27 de ani, care nu a mai ajuns acasă unde îl aştepta familia, la Bocşa. „Ştefan a fost un copil deosebit. Nu a făcut rău nimănui. Stau aici şi aştept să intre în cameră. M-a nenorocit acel copil care a produs accidentul”, a spus îngrozită şi sfâşiată de durere mama lui Ştefan, Camelia Borlovan.

Cer pedeapsa maximă

Împreună cu soţul ei, Gheorghe Borlovan, speră ca vinovatul carnagiului din Banat să plătească pentru fapta sa. „Vom face plângere împotriva şoferului şi a familiei acestuia. Trebuie să dea socoteală în faţa legii. Ar trebui să stea toată viaţa în puşcărie. Să primească câte zece ani de puşcărie pentru fiecare viaţă luată. A îndoliat şase familii şi nicio pedeapsă nu poate fi prea aspră pentru acest băiat”, a spus, cu lacrimi în ochi, Gheorghe Borlovan.

Apreciat la locul de muncă

Ştefan Borlovan îşi ducea colegii de serviciu acasă atunci când a avut loc accidentul. Şefii lui regretă că un astfel de om a avut o viaţă atât de scurtă. „Eu şi Ştefan am fost nedespărţiţi. Acum îmi pare rău că am insistat să vină să lucreze aici cu mine”, a spus inginerul Constantin Călinoiu, şi el coordonator pe şantierul unde lucra Ştefan. „Este cumplit ce s-a întâmplat. Am pierdut oameni buni. Ştefan era un inginer pe care mă puteam baza”, a spus Ştefan Costin, director al firmei pentru care muncea Ştefan.

Aniversare neagră

Ştefan Borlovan ar fi împlinit 27 de ani pe 5 august. Părinţii lui, Gheorghe şi Camelia vor aniversa în acest an 30 de ani de căsătorie. Din păcate această aniversare va fi cea mai tristă din viaţa lor pentru că fiul cel mare nu le va putea fi alături.

Accident groaznic cu şase morţi

Claudiu Hauptmann, de 18 ani, a condus un Peugeot cu viteză, a intrat în depăşire şi a lovit frontal un Espero care circula regulamentar. Cei patru pasageri din Espero, care se întorceau de la lucru, au decedat pe loc. Alte două tinere din Peugeot şi-au pierdut viaţa. Cladiu şi alt pasager din maşina sa sunt la spital.

 
„Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis întru-un coşmar”
Doru Hauptmann, tatăl lui Claudiu

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite