Reşiţa: EXCLUSIV Vinovatul de carnagiul din Banat, internat la Timişoara, bănuieşte că şi-a ucis iubita şi alţi cinci oameni (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV Vinovatul de carnagiul din Banat, internat la Timişoara, bănuieşte că şi-a ucis iubita şi alţi cinci oameni (GALERIE FOTO)
Reşiţa: EXCLUSIV Vinovatul de carnagiul din Banat, internat la Timişoara, bănuieşte că şi-a ucis iubita şi alţi cinci oameni (GALERIE FOTO)

Claudiu Hauptmann, şoferul care a condus autoturismul peugeot implicat în carnagiul de la Birda este şi acum în spital.

Citeşte şi:

Reşiţa: VIDEO Supravieţuitorul carnagiului din Banat are momente de depresie în spitalul de la Timişoara (GALERIE FOTO)

Reşiţa: Supravieţuitorul carnagiului din Banat soldat cu şase morţi va fi operat din nou! (GALERIE FOTO)

Reşiţa: EXCLUSIV / Poliţiştii timişoreni stau la uşa vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat 

Tânărul Claudiu Hauptmann îşi roagă familia să-i spună  adevărul despre ce s-a întâmplat cu iubita lui cu care nu a mai vorbit la telefon şi pe care nu a mai văzut-o din ziua accidentului.

După mai multe încercări eşuate de a sta de vorbă cu şoferul Claudiu Hauptmann, care se face vinovat de cel mai grav accident rutier produs pe şoselele din Banat în ultimul deceniu, organele de anchetă susţin că îl vor vizita din nou la spital. „Tânărul încă nu a fost audiat de poliţiştii de la Cercetări Penale. Urmează să fie audiat zilele următoare”, a spus Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

În ciuda faptului că medicii şi familia au tot încercat să-i ascundă proporţile tragediei pe care a provocat-o la 7 iulie, pe drumul ce leagă Timişoara de Reşiţa, Claudiu Hauptmann, şoferul care a condus cu peste 130 km/h pe o ploaie torenţială, bănuieşte că şi-a ucis iubita.

Un cunoscut al familiei susţine că şoferul vitezoman îi cere mamei sale să nu-i mai ascundă  nimic pentru că, în sinea sa, ştie că Adelina, care nu împlinise încă vârsta majoratului, a decedat. „Din câte am înţeles de la domnul Hauptmann, medicii nu i-au spus nimic lui Claudiu şi au recomandat familiei să păstreze secret deznozământul cumplit al accidentului, tocmai pentru a-l feri pe băiat de o altă tragedie. Mama sa stă tot timpul lângă el, în spital. De multe ori îi spune acesteia că ştie că Ade e moartă şi că nu are rost să-i mai ascundă nimic”, spune cunoştinţa familiei Hauptmann.

Soarta e de vină!

Aceeaşi sursă spune că tatăl lui Claudiu a trecut oarecum peste şocul provocat de tragedia de la Birda, unde şi-au pierdut viaţa într-o clipă nu mai puţin de şase suflete. „Pare împăcat cu ideea. Cunoaşte exact ceea ce s-a întâmplat şi probabil ştie ce îl aşteaptă pe fiul său. Spunea că soarta este de vină pentru tot ce s-a petrecut acolo, că aşa le-a fost scris tuturor celor implicaţi în accident”, mai spune în exclusivitate pentru redactorii Adevărul de Seară din Reşiţa, cel care cunoaşte familia şoferului vitezoman.   

"Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis într-un coşmar”, Doru Hauptmann, tatăl lui Claudiu (foto)






„Băiatul meu nu ştie ce s-a întâmplat cu fetele. I-am spus că sunt internate la Spitalul MIlitar şi că sunt la fel de grav ca el. I-am spus că a fost un accident şi că cei în care au intrat cu maşina nu au supravieţuit. Cristi a spus că nu îşi mai aminteşte nimic doar că urcau podul de la Voiteni şi că ploua”
, Constantin Popescu, tatăl lui Cristian Budaci, tânărul care era în maşina condusă de Claudiu.

image



FOTO: Claudiu Hauptmann şi logodnica lui, Adelina Ardelean, în maşina cu care tânărul a provocat accidentul. Cei doi poartă centura de siguranţă. În această poză Claudiu dă impresia că este un şofer responsabil. Adelina a fost ucisă în accident, aceeaşi soartă având şi prietena ei Delia Roşianu. Patru bărbaţi din altă maşină şi-au pierdut şi ei viaţa.

 



VIDEO EXCLUSIV: Vitezomanul ucigaş în maşina cu care a provocat carnagiul, înainte de a ajunge la faţa locului echipajele de descarcerare. Înregistrarea a fost făcută de martorii oculari ai accidentului.

image

 ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE! Persoanele care sunt sensibile sunt sfătuite să nu privească aceste imagini





VIDEO ŞTIRILE ANALOG TV: Accidentul provocat de Claudiu Hauptmann relatat de posturile TV locale


 



VIDEO ADEVĂRUL: Scena accidentului imediat după ce supravieţuitorii au fost duşi la spital


Maşina în care şi-au pierdut viaţa cele două fete, imediat după accident. Delia era scoasă din resturile automobilului, iar Adelina era încă acolo pentru că echipajele de urgenţă au constatat că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Se poate observa acul vitezometrului, care este oprit la 130 km/h, dar şi acul turometrului, care indică faptul că motorul era turat la momentul impactului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite