Reşiţa: EXCLUSIV Vitezomanul din Banat este cercetat penal pentru omor din culpă pentru accidentul cu şase morţi (GALERIE FOTO şi VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV Vitezomanul din Banat este cercetat penal pentru omor din culpă pentru accidentul cu şase morţi (GALERIE FOTO şi VIDEO)
Reşiţa: EXCLUSIV Vitezomanul din Banat este cercetat penal pentru omor din culpă pentru accidentul cu şase morţi (GALERIE FOTO şi VIDEO)

Poliţia a început cercetarea penală împotriva lui Claudiu Hauptmann pentru ucidere din culpă iar unii dintre părinţii şi familiile victimelor carnagiului s-au constituit în „parte civilă” la proces, cerând daune.

Citeşte şi:

Reşiţa: Ştefan Borlovan, şoferul omorât în carnagiul din Banat, împlinea astăzi 27 de ani

Reşiţa: VIDEO Supravieţuitorul carnagiului din Banat are momente de depresie în spitalul de la Timişoara (GALERIE FOTO)

Reşiţa: Supravieţuitorul carnagiului din Banat soldat cu şase morţi va fi operat din nou! (GALERIE FOTO)

Reşiţa: EXCLUSIV / Poliţiştii timişoreni stau la uşa vitezomanului care a provocat carnagiul din Banat 

Poliţia a început urmărirea penală împotriva lui Claudiu Hauptmann, autorul cumplitului carnagiu dintre Birda şi Voiteni. „Permisul domnului Claudiu Hauptmann a fost ridicat în vederea suspendării, urmând ca instanţa să decidă anularea acestuia sau perioada de suspendare” ne-a spus agentul Marinela Apostolache, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş.

Beizadeaua fusese amendată chiar pe 29 mai, pe acelaşi drum pe care a avut loc accidentul, la Măureni. Părinţii lui Ştefan Borlovan, şoferul din Espero, povestesc că pe 29 mai Ştefan Borlovan a venit acasă, de la Timişoara spre Bocşa. Nu se ştie dacă cei doi s-au întâlnit pe drum, dar cert este că tânărul Hauptmann a fost amendat la Măureni, tot pentru depăşirea vitezei. 

A depăşit limita de viteză cu 26 de kilometri. Aceasta s-a întâmplat în localitatea Mărueni. Avea 76 de kilometri pe oră. A fost penalizat cu trei puncte”, a declarat comisarul Decebal Davidoiu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere din Caraş-Severin. Tânărul era atunci la volanul unui Peugeot 307, un alt autoturism al familiei Hauptmann.

VIDEO EXCLUSIV: Vitezomanul ucigaş în maşina cu care a provocat carnagiul, înainte de a ajunge la faţa locului echipajele de descarcerare. Înregistrarea a fost făcută de martorii oculari ai accidentului.

 ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE! Persoanele care sunt sensibile sunt sfătuite să nu privească aceste imagini





VIDEO ŞTIRILE ANALOG TV: Accidentul provocat de Claudiu Hauptmann relatat de posturile TV locale


 



VIDEO ADEVĂRUL: Scena accidentului imediat după ce supravieţuitorii au fost duşi la spital


Maşina în care şi-au pierdut viaţa cele două fete, imediat după accident. Delia era scoasă din resturile automobilului, iar Adelina era încă acolo pentru că echipajele de urgenţă au constatat că nu se mai poate face nimic pentru ea.

Se poate observa acul vitezometrului, care este oprit la 130 km/h, dar şi acul turometrului, care indică faptul că motorul era turat la momentul impactului.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite