Reşiţa: EXCLUSIV Criminalul care şi-a ucis mama a scris mesaje halucinante pe uşa camerei sale (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: EXCLUSIV Criminalul care şi-a ucis mama a scris mesaje halucinante pe uşa camerei sale (GALERIE FOTO)
Reşiţa: EXCLUSIV Criminalul care şi-a ucis mama a scris mesaje halucinante pe uşa camerei sale (GALERIE FOTO)

Tânărul  şi-a atacat familia în nenumărate rânduri, dar sesizările făcute de aceştia autorităţilor au fost în zadar.

CITEŞTE ŞI: Reşiţa: Tânărul care şi-a ucis mama susţine că e luptător în legiunea străină

Reşiţa: VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia

Dănuţ Bujor din Reşiţa care  şi-a ucis mama şi-a ameninţat familia în repetate rânduri. Uşa de la camera sa este ca un jurnal deschis în care tânărul de 27 de ani îşi aşternea prin cuvinte dure ura faţă de femei. „Intrarea interzisă vulpilor femele şi hamsterilor femele... Nu vreau nici o femeie să se apropie de mine să vorbească cu mine sau să se uite la mine... Războiul animalelor se termină când Bujor Tudoriţa singura vulpe albă şefa vulpilor roşii pe glob şi în spaţiu moare”.


Medicii i-au dat drumul


Probleme tânărului care a făcut crimă în familie au apărut în urmă cu aproximativ doi ani. Părinţii săi nu au mai suportat ameninţările cu bătaia şi scandalurile pe care acesta le făcea şi au sesizat poliţia şi medicii de la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia. „Am sunat în repetate rânduri la serviciul de urgenţă 112 şi am anunţat atunci când acesta ne ataca. A sărit şi la fratele său. Ne ameninţa. Am făcut sesizări, dar nimeni nu le lua în seamă, poate li se părea că ne batem joc. De aproximativ un an starea lui s-a  agravat. Atunci a început să spargă geamurile de la uşile locuinţei şi să devină tot mai agresiv”, a spus Dan Bujor, tatăl tânărului criminal.  Fiul său a fost lăsat liber de către medicii de la Spitalul de Psihiatrie Gătaia în 3 iulie. Diagnosticul cu care acesta a fost externat a fost „Episod Maniacal Iritabil(Parţial Remis). Tulburări de personalitate instabil emoţional( de timp impulsiv)”.

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Martorii de la Resita povestesc despre crima.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite