Reşiţa: Drumul groazei care ia viaţa tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Drumul groazei care ia viaţa tinerilor
Reşiţa: Drumul groazei care ia viaţa tinerilor

Pe drumul naţional care leagă cele două reşedinţe de judeţ, a murit, anul trecut în luna noiembrie, un alt tânăr  din Caraş-Severin.

Bogdan Tudor era din Bozovici. El se îndrepta spre Timişoara în momentul în care a avut loc accidentul. Tânărul de 27 de ani conducea un BMW pe care şi-l cumpărase în urmă cu puţin timp. Asta, după ce, tot anul trecut în primăvară, tânărul din Bozovici rămăsese fără permis în acelaşi loc.  Bogdan mergea cu maşina la revizie şi a efectuat o depăşire riscantă care l-a lăsat fără permis pentru o perioadă de trei luni.

În noiembrie, când a provocat accidentul, Bogdan a călcat pedala de acceleraţie, iar în acel moment  autoturismul  s-a lovit violent de o camionetă în care se aflau cinci persoane. Impactul a fost extrem de puternic, iar ambele maşini au luat foc instantaneu. Câţiva şoferi aflaţi in trafic au reuşit să-i scoată din camionetă pe cei cinci muncitori, dar pentru Bogdan nu s-a mai mai putut face absolut nimic. Tânărul a murit în momentul impactului, apoi a fost carbonizat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Bilanţ de răniţi

Cei cinci muncitori răniţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Timişoara. Unul la Politraumatologie, cu fractura deschisă la un picior şi a fost operat. Un al doilea a ajuns pe secţia de Ortopedie cu fracturi, un altul la Chirurgie Plastică, cu o rană destul de serioasă la un picior. Alt pasager a fost  internat la Oftalmologie, cu probleme la ochi, iar ultimul, care a fost cel mai grav rănit, a ajuns la secţia de Neurochirurgie cu grave leziuni la cap.

Claudiu Hauptmann,de 18 ani, din Reşiţa, şoferul automobilului Peugeot care a intrat pe contrasens şi a omorât, în urmă cu o săptămână, şase oameni pe o şosea din Timiş, avea carnet de doar două luni. Accidentul său s-a produs exact în locul în care a murit şi Bogdan Tudor.

Tragedie la Birda

Hauptmann a intrat în depăşire şi a lovit un Daewoo Espero care circula regulamentar. Toţi cei patru pasageri din Espero au murit pe loc. Printre victimele accidentului a fost şi iubita lui Claudiu şi o altă prietenă care se aflau cu el în maşină. În maşina condusă de Claudiu erau în total patru tineri. Doar el şi prietenul său au scăpat cu viaţă. Amândoi sunt internaţi la Timişoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite