Două persoane și-au pus capăt zilelor în mai puțin de o săptămână (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, polițiștii au fost sesizați de un reșițean că pe malul râului Bârzava este un bărbat spânzurat. La fața locului s-a deplasat o echipă pentru a demara cercetările. Vecinii spun că nu-l cunosc pe bărbat, iar cercetările în acest caz continuă și astăzi.

Locuitorii de pe bulevardul Muncii s-au îngrozit când au aflat că un bărbat cu vârsta de peste 30 de ani a fost găsit spânzurat în tufele de pe marginea Bârzavei. Poliţiştii aflaţi la locul faptei nu au reuşit să identifice până la această oră cine este bărbatul, iar medicul de la Serviciul de Ambulanţă spune că bărbatul şi-a pus capăt zilelor ieri în jurul orei 13.00. Cercetările continuă pentru a se stabili cauza decesului şi cine este persoana în cauză.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

A plecat de acasă și s-a spânzurat
În data de 10 mai, polițiștii din Oravița au fost sesizați acum trei zile că un bărbat din oraș nu a mai venit acasă. Orăvițeanul de 54 de ani a fost dat dispărut, iar agenții, alături de familie au plecat în căutarea bărbatului. Căutările au durat mai bine de 24 de ore.
În timp ce polițiștii îl căutau pe bărbat, o persoană a sesizat agenții cu privire la faptul că l-a găsit mort prin spânzurare pe bărbatul dispărut. Trupul acestuia a fost găsit în zona împădurită a Staţiei de gunoaie din Oraviţa. “La examinarea sumară a cadavrului, acesta nu prezenta urme de violenţă pe corp, în cauză nefiind suspiciuni de omor”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. În urma necropsiei care va fi efectuată de medicul legist se va stabili cu exactitate cauza morţii. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite