Două persoane au ajuns la spital din cauza neatenției șoferilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nerespectarea distanței corespunzătoare sau neadaptarea vitezei pe drumurile publice au dus la rănirea gravă a unei tinere de 26 de ani și a unui bărbat de 50 de ani. Evenimentele rutirere s-au înregistrat la Bocșa, respectiv Moldova Nouă.

În urma celor două accidente victimele au fost transportate la Spitalele din Bocșa și Moldova Nouă, unde au rămas internate.

„Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Moldova Nouă au intervenit la producerea unui accident rutier pe DJ 571. În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce Ioța D., de 53 de ani, conducea un autoturism din direcţia Socol spre Câmpia, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de Zoltan F.ZOLTAN, de 50 de ani. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Ioța D.IOTA“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În cazul accidentului de la Bocșa polițiștii au stabilit faptul că Oana V., de 26 de ani, conducea un  autoturism din direcţia Timişoara spre Reşiţa, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul ce se deplasa în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite