Două autoturisme furate au fost identificate de poliţiştii de frontieră din Caraş- Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră au identificat la intrarea în ţară două autoturisme suspecte. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cele două maşini de lux, a căror valoare este de aproape 150 de mii de lei, figurau ca fiind furate. Şoferii celor două autoturisme sunt cercetaţi pentru furt.

În punctul de trecere a frontierei Naidăşi, un şofer şi o şoferită au încercat ieri să intre în ţară cu două autoturisme furate. Primul care a încercat să treacă frontiera cu un autoturism marca Mercedes Benz a fost un tânăr domiciliat în judeţul Timiş. ”La controlul de frontieră efectuat, s-a constatat faptul că autovehiculul apare în baza de date Interpol, ca fiind furat din Italia în data de 27.07.2009, furtul fiind reclamat la data de 28.01.2010. Autoturismul este fabricat în anul 2006 şi are o valoare de aproximativ 126.500 lei”, a spus Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Caraş-Severin.

La trei ore după această verificare, o altă maşină suspectă a încercat să treacă graniţa. Poliţiştii au efectuat un control amănunţit şi de această dată şi au constatat că şi acest autoturism condus de o cărăşancă figura furat din data de 09.04.2001. ”Pentru confirmarea celor constatate s-a procedat la efectuarea unor verificări amănunţite care au confirmat faptul că autovehiculul fabricat în anul 1997, în valoare de aproximativ 33.600 lei este furat”, a mai spus purtătoarea de cuvânt.

Pentru cei doi şoferi s-au întocmit actele pentru începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt.



   


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite