Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Oraviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că între localităţile Grădinari şi Greoni s-a produs un accident de circulaţie. Aceştia s-au deplasat la faţa locului şi au început cercetările pentru a afla cum s-au petrecut evenimentele.

Cei doi tineri implicaţi în accident circulau cu un moped şi au fost duşi de urgenţă la spital. „În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că în timp ce Adrian P., de 26 de ani, în timp ce conducea un moped pe un sector de drum în aliniament, din cauza exploziei la roata din spate a vehiculului, conducătorul mopedului şi pasagerul Nicolae G., de 22 de ani, au căzut pe partea carosabilă“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

Ambii tineri au fost răniţi uşor şi transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Oraviţa pentru îngrijiri medicale, unde pasagerul de 22 de ani a rămas internat.  Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite