Doi reşiţeni la Campionatele Europene de Lupte din Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diana Mudrag şi Mihai Turculeanu reprezintă Clubul Sportiv Municipal Reşiţa la competiţia continentală rezervată seniorilor, care se desfăşoară în această săptămână la Dortmund şi reprezintă un prim criteriu de selecţie pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Şcoala reşiţeană de lupte şi-a trimis doi reprezentanţi în Germania, la Campionatele Europene de seniori. Speranţele clubului reşiţean se leagă anul acesta de Mihai Turculeanu, care intră mâine pe saltea pentru primul meci la categoria 96 de kilograme. Vineri intră în competiţie şi Diana Mudrag, la categoria 72 de kilograme. Cei doi sportivi sunt însoţiţi de antrenorii lotului României, nu şi de Adrian Dacica, antrenorul de la club, cel care i-a descoperit şi format. De acasă, de la Reşiţa, acesta le ţine pumnii.


    “Va fi foarte greu. Este un an preolimpic şi toată lumea încearcă să obţină un loc la Olimpiadă. În Germania va fi toată spuma Europei, dar am încredere în amândoi. Turculeanu are doar 20 de ani, este la prima competiţie de mare anvergură la nivel de seniori. El reprezintă o mare promisiune pentru luptele noastre. Pentru el este o provocare frumoasă. Diana are şanse mari să se claseze în primele cinci, chiar dacă ea a fost chinuită în ultimul an şi jumătate de mai multe operaţii, care, practic, au ţinut-o departe de antrenamente”, a declarat Adrian Dacica.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite