Dispariţie misterioasă a cauciucului de la o ştampilă de votare din localitatea Bocşa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Pe lângă cauciucul ştampilei de vot dispărute, un alt incident a apărut la orele serii, în aceeaşi localitate. Unui tână i s-a părut mai interesant să îşi fotografieze buletinul de vot, după ce a pus ştampila. Surpriza a fost că cei din secţia de votare l-au văzut şi au anunţat poliţia imediat. Forţele de ordine au ajuns la faţa locului şi au luaat măsuri.

22:26


Un tânăr de 35 de ani din Bocşa a luat o amendă serioasă, pentru că în urma votului, şi-a fotografiat buletinul, cu candidatul votat. Din declaraţiile martorilor şi poliţistului care asigura paza secţiei de votare a reieşit faptul că cei doi au văzut pe telefonul mobil al bărbatului fotografia în cauză, dar aceasta a fost ştearsă ulterior, înainte de sosirea echipajului de poliţie. Bărbatul a luat o amendă de 2.000 de lei.

112, apelat de 22 de ori

Începând cu ora 07.00, odată cu deschiderea secţiilor de votare, şi până la această oră, la nivelul judeţului, prin apelul de urgenţă 112 au fost primite 22 de  sesizări cu tentă electorală din partea cetăţenilor.
Pe principalele şosele de intrare şi ieşire din judeţ acţionează 14 filtre ale poliţiei rutiere, care au controlat 159 autobuze şi microbuze şi au legitimat 415 persoane. De asemenea au aplicat 23 sancţiuni contravenţionale conducătorilor acestora la Legea 195/2002 republicată, privind circulaţia pe drumurile publice

Ora 10.00

În această dimineaţă, în jurul orei 08.00, membrii Comisiei Biroului Electoral al  unei secţii de votare din Bocşa au constatat dispariţia amprentei de cauciuc cu menţiunea „VOTAT”, de pe o ştampilă. În continuare se fac verificări, astfel încât oamenii legii să stabilească dacă amprenta de cauciuc a fost luată intenţionat sau a fost introdusă în urnă odată cu buletinul de vot, după ce s-a dezlipit de pe ştampilă. Procesul de votare nu a fost întrerupt.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite