Mascații au împânzit Clisura Dunării, în căutarea de arme și muniții deținute ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă mascaţii au percheziţionat mai multe locuinţe din Reşiţa, Oţelu-Roşu, Anina şi Moldova Nouă. În ceea ce le priveşte pe cele de la Moldova Nouă, se presupune că Remus Mogoşan împreună cu alte persoane din reţeaua sa ar deţine arme şi muniţii.

Azi în mai multe locaţii de pe raza judeţului Caraş-Severin, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat mai multe percheziţii domiciliare, iar la această oră unele dintre acţiuni sunt în derulare. „Astfel, a fost efectuată o percheziţie domiciliară în oraşul Oţelu-Roşu, cinci asemenea percheziţii pe raza comunei Berzasca, una în Moldova-Nouă şi una în municipiul Reşiţa“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

O acţiune pe linie de achiziţii şi valorificare fier vechi a fost desfăşurată la Anina, unde a fost identificată o persoană fizică ce desfăşura activităţi de achiziţionare a fierului vechi fără a avea autorizaţie în acest sens sau documente de provenienţă pentru cantitatea de fier vechi.

Percheziţii în cercul lui Mogoşan
În data de 6 aprilie, în urma unei sesizări Remus Mogoşan a primit din partea instanţei cărăşene interdicţia de a nu părăsi localitatea Berzasca timp de 30 de zile. Instanţa cărăşeană a dispus această măsură după ce bărbatul  a ameninţat un localnic din Berzasca.

Mai mult decât atât, în această dimineaţă, încă de la ora 06.00, poliţiştii au percheziţionat şase locaţii în care se presupune că Remus Mogoşan împreună cu alte persoane ar deţine arme. „La faţa locului s-au descoperit unele aspecte dintre cele bănuite. Aşteptăm să primim toate datele din teren şi în baza acestora vom vedea ce se întâmplă mai departe“, ne-a declarat Elena Gruia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite