Decimată de accidentări, Universitatea a pierdut la şapte goluri pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentele nu au putut mai mult în faţa unei echipe tari a campionatului
Studentele nu au putut mai mult în faţa unei echipe tari a campionatului

Într-un meci din etapa a X-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, studentele reşiţene au cedat pe terenul Dunării Galaţi, 25-32 (14-16), antrenorul Florin Pera reclamând faptul că scorul de pe tabelă nu reflectă realitatea din teren, unde meciul a fost destul de echilibrat.

Universitatea a plecat la Brăila, pentru meciul cu Dunărea, echipă din partea superioară a clasamentului, cu doar 13 jucătoare, dintre care trei portari. Văduvită de aportul unor piese de bază, precum Iancu, Calu sau Buican, formaţia reşiţeană a făcut faţă cu brio primele 30 de minute. Ba chiar se poate spune că a dominat primele 20 de minute, scorul fiindu-i favorabil, 10-8. A urmat însă o eliminare şi defensiva s-a dereglat. Portarii nu au fost în cea mai bună formă, iar gazdele au intrat în avantaj de două goluri la pauză. Actul secund a aparţinut brăilencelor, care au controlat ostilităţile şi au obţinut o victorie la şapte goluri.
“Nu am prea multe de reproşat fetelor. Am jucat destul de bine şi rezultatul pot spune că este puţin exagerat. În teren diferenţa nu a fost atât de clară ca pe tabelă. Am avut şi destule probleme de lot, iar la o echipă nou-promovată, fără individualităţi, se simte imediat”, a declarat antrenorul Florin Pera.
După acest eşec, Universitatea Reşiţa ocupă locul 11 în clasament, cu 7 puncte, şi aşteaptă sâmbătă, vizita ultimei clasate, Ştiinţa Bacău.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite