Reşiţa: Dau jos celulita în tunelul cu infraroşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Exerciţiile fizice care solicită organismul au fost înlocuite cu tratamentul în tunelul cu raze infraroşii.

Saloanele de întreţinere corporală sunt la mare căutare. Aparatele de aici dau rezultate vizibile, foarte rapid şi fără eforturi fizice prea mari. Reşiţencele care apelează la astfel de tratamente spun că rezultatele vin foarte repede.

„Cum este foarte cald şi cum nu mai stau foarte bine cu timpul, m-am orientat către salonul de întreţinere corporală. Sunt obosită după orele de serviciu, iar aici nu trebuie decât să stau. O şedinţă de electrostimulare de 45 de minute este foarte bună. Este una dintre cele mai simple şi sigure proceduri pentru a da jos kilogramele aşezate pe anumite porţiuni ale corpului”, a spus Claudia Drăgan, o tânără reşiţeancă.

„După prima şedinţă de electrostimulare am făcut chiar şi febră musculară. Cu greu am reuşit să păşesc. Tunelul cu raze infraroşii îmi place pentru că îmi face pielea fină”, a spus Liliana Iordănescu.

Oferte estivale

Şedinţele pe care trebuie să le facă o doamnă pentru a arăta bine sunt de cel mult 45 de minute. Sauna, împachetările cu ciocolată sunt metode sigure de modelare. Tunelul cu raze infraroşii este indicat pentru cele care vor să slăbească rapid.
„O şedinţă de 30 de minute în tunel este echivalentul alergări pe un traseu de peste 10 kilometri. Se ard între 600 şi 800 de kilocalorii. Aici nu trebuie să depună efort, dar trebuie să fie foarte sănătoase pentru a putea rezista la temperatura mare de 70-75 de grade Celsius”, a spus Mihaela Chisăliţă care administrează un salon de înfrumuseţare.

Vacuum-ul este folosit foarte mult de cele care vor să scape repede de celulită, iar electrostimularea determină un consum mare de energie. „În cadrul sălii de fitness avem şi saună. Este benefică pentru eliminarea toxinelor, dar şi pentru întreţinere. Cele care rezistă la căldură preferă sauna”, a spus Sorin Piţigoi, administrator la o sală de fitness.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite