Dan Diaconescu, chemat la Parchet pentru țeapa trasă unei tinere din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul “Sută % adevărat” s-a dovedit a fi o mare ţeapă pentru plătitorii de sms-uri. Andreea Marina Buţiu a ales calea justiţiei pentru a intra în posesia apartamentului pe care a fost anunţată în direct că l-a câştigat.

Reşiţeanca Andreea Marina Buţiu, în vârstă de 29 de ani, a înaintat o plângere penală pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave împotriva administratorilor SC Videoprod Industries SRL, organizatorul campaniei „Sută % Adevărat”, găzduită de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu, OTV.

“În a cinsprezecea ediţie a show-lui, la data de 25 octombrie 2010, am fost declarată câştigătoare, prin tragere la sorţi, a unui apartament cu două camere, situat în Bucureşti, în valoare de aproximativ 50.000 de euro”, spune Andreea Buţiu. Deşi s-a văzut fericita câştigătoare a unui apartament în capitală, reşiţeanca nu a intrat în posesia premiului nici până astăzi.

“Mi s-a comunicat de către reprezentanţii organizatorului concursului că au nişte probleme financiare cu proprietarii blocului în care se află şi apartamentul câştigat de mine, probleme care se vor rezolva în scurt timp şi după aceea voi fi contactată pentru încheierea contractului”, afirmă Andreea Buţiu. Nu s-a întâmplat aşa cum i s-a promis şi a formulat o notificare de conciliere directă. Rămasă şi aceasta fără rezultat, a formulat o plângere penală.

Reprezentanţii firmei Videoprod sunt de negăsit. „Pot să se mute în case, doar au cheia”, s-a rezumat să spună avocatul Silviu Cocor, care susţine că este doar un simplu executant. Reprezentanţii OTV spun că nimeni nu va rămâne nemulţumit. “Cei care nu au primit premiile trebuie să facă o adresă către OTV ca să poată primi premiile. Cu toţii vor intra în posesia premiilor”, a declarat în această dimineaţă, Leonida Belgher, purtătorul de cuvânt al lui Dan Diaconescu.

 “Plângerea penală se află în curs de soluţionare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, unde a fost deja audiat reprezentantul legal de la SC Videoprod”, Loredana Sabo, avocat

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite