Resita: Cumpărături pe muzică populară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Cumpărături pe muzică populară
Resita: Cumpărături pe muzică populară

Reşiţenii care nu şi-au făcut proviziile pentru perioada de iarnă au ocazia să cumpere, în aceste zile, legumele şi zarzavaturile pentru zacuscă sau murături.

A treia ediţie a Zilelor Recoltei se va organiza începând de mâine.

Pe stadionul de atletism din cartierul Lunca Bârzavei vor fi amplasate mese, iar producătorii agricoli autohtoni vor avea ocazia să îmbie gospodinele cu fel de fel de produse. „Manifestarea va avea loc pe stadionul de atletism din Bucla Bârzavei şi se va desfăşura în intervalul orar 8.00-20.00, perioadă în care reşiţenii vor avea posibilitatea de a se aproviziona cu produse din gama alimentaţiei publice, produse agricole şi ţuică de Banat. Nici în acest an nu vor lipsi mustul şi pastrama de la standurile de comercializare”, a declarat Alina Cumpan, consilier al  primarului.

Deschiderea târgului agricol va avea loc la ora 12.00, ea fiind urmată de un spectacol folcloric de excepţie în care vor evolua artişti cunoscuţi, ca Nicoleta Voica, Nicu Novac, Felicia Stoian, Camelia Bojin Ciocu, Ramona Ilieş precum şi numeroşi alţi solişti şi instrumentişti.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite