Cum își petrec Sărbătorile Pascale vedetele orașului de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele Reșiței au ales în acest an să petreacă sărbătorile în familie. Indiferent unse se află, Bianca Sârbu, Florin Șerban sau Cristian Chivu, aceștia le transmit reșițenilor toate cele bune  și împlinirea tuturor dorințelor.

Bianca Sârbu s-a născut la Reşiţa din părinţi artisti, tatăl, Emil Anghel, saxofonist de excepţie şi mama, balerină, solistă  a Ansamblului de Balet al Teatrului de Revistă „Constantin Tanase“, Bucureşti. A moştenit, firesc, talentul artsitic al părinţilor, aşa că Bianca este astăzi solistă a Teatrului „Constantin Tănase“ București şi solista trupei „Exclussiv“. Alături de soţul său, Marian Sârbu şi Luca, micuţul celor doi sărbătoresc în familie, cu gândul la Miriam, fetiţa ce se va naşte pe 20 mai. „Nu facem nimic special, petrecem sărbătorile într-o atmosferă liniştită, alături de prieteni şi de cei dragi. Bibi nu consumă carne de miel şi mai ales că este însărcinată, a avut un meniu mai special“, povesteşte Marian Sârbu, soţul Biancăi.

Chivu stă la Milano
Fotbalistul a ales să-și petreacă sărbătorile la Milano, alături de familie. Mama sa, Mariana Chivu a plecat și ea la Cristi și spune că își dorește să stea cât mai mult cu fiul său, dar programul încărcat nu îi permite.

Florin Șerban, secretos
Câștigătorul premiului „Ursul de Argint“ de la Berlin 2010, nu a vrut să dea detalii despre unde își penterce sărbătorile, dar a ținut să le transmită reșițenilor: „Sărbători Fericite și pline de Zâmbet“.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite