Cu buzunarele goale, funcţionarii cărăşeni din Finanţe se pregătesc de grevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sindicaliştii cărăşeni se pregătesc de grevă
Sindicaliştii cărăşeni se pregătesc de grevă

Ghişeele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice din Caraş-Severin ar putea fi închise joi dimineaţă, angajaţii instituţiei anunţând iminenta intrare în grevă, ca măsură de protest împotriva măsurilor de austeritate impuse de Guvern.

Funcţionarii cărăşeni sunt alături de colegii lor din Ministerul de Finanţe care au declanşat un protest spontan la locul de muncă şi l-au blocat pe ministrul Gheorghe Ialomiţianu în birou cerându-i explicaţii pentru salariile mizere. La Reşiţa, angajaţii din Finanţe se pregătesc de grevă, aceasta putând fi declanşată mâine, la prima oră.
    “Finanţele Publice din Caraş-Severin aderă la mişcarea de protest care are loc la nivel central. S-a luat decizia, împreună cu liderii sindicali locali, ca angajaţii instituţiei să rămână la Reşiţa şi să suspende activitatea din cadrul instituţiei. Mâine, la ora 9, vom avea o nouă întâlnire cu ei şi, în funcţie de ceea ce se întâmplă la Bucureşti, vom decide dacă intrăm sau nu în grevă”, a precizat Marian Apostol, preşedintele Cartel Alfa Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite