Reşiţa: Criză mai uşoară cu mâncarea la sufertaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Criză mai uşoară cu mâncarea la sufertaş
Reşiţa: Criză mai uşoară cu mâncarea la sufertaş

Firmele de catering şi, mai nou, şi restaurantele care oferă aceste servicii nu se pot plânge de lipsa clienţilor.

Reşiţenii care au ritm de viaţă alert sau care pur şi simplu nu au timp să intre în bucătărie pentru a găti optează pentru comenzi la domiciliu sau la birou. Angajaţii care se dedică unei cariere şi nu apucă să fugă în pauza de masă obişnuiesc să apleze la firmele de catering.

„Din păcate, timpul nu îmi permite să ajung acasă la prânz şi atunci prefer să servesc masa la birou. De cele mai multe ori, fac comandă, împreună cu colegele mele, la unul din restaurantele din oraş. Este mult mai comod şi mai rapid să ne comandăm ceva, mai ales când avem mult de lucru şi timpul este limitat. De cele mai multe ori mâncam o pizza sau paste, astea sunt şi cele mai rapide preparate, dar nu excludem câte o dată şi o ciorbă caldă”, a spus Clara Birboni, contabilă a unei firme din Reşiţa.

Fructe de mare pentru clienţi sofisticaţi

Firmele care fac comenzi la domiciliu profită de lipsa de timp a reşiţenilor cu un program încărcat şi se întrec în oferte pentru masa de prânz. „Sunt foarte multe persoane care solicită livrări la domiciliu seara sau în timpul zilei direct la birou. Avem clienţi care solicită preparate mai sofisticate pe bază de fructe de mare, creveţi sau alte specialităţi. Avem un flux continuu de clienţi şi încercăm să le oferim cele mai bune oferte şi servicii”, a spus Sorin Răduică, administratorul unui restaurant.

Preţuri pe toate gusturile

Reşiţenii care comandă mancarea la domiciliu nu plătesc foarte mult. Sumele variază în funcţie de felurile de mâncare pe care doresc să le savureze. Pentru o porţie de ciorbă caldă plătesc între 6 şi 8 lei, iar pentru o garnitură de cartofi şi un grătar, cel mult 15 lei. O pizza costă maxim 15 lei, dacă se doreşte şi sos, iar o porţie de paste, între 13 şi 17 lei.


Cifre
15 lei costă o porţie de grătar cu garnitură comandată la birou

De cele mai multe ori, fac comandă la unul din restaurantele din oraş. Este mult mai comod şi rapid.
Clara Birboni, contabilă

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite