Reşiţa: Criza economică învecheşte garderoba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Criza economică învecheşte garderoba
Reşiţa: Criza economică învecheşte garderoba

Domnişoarele şi doamnele, care încă îşi cumpără articole vestimentare, se înghesuie doar la magazinele care au lichidări de stoc.

Hainele de toamnă au apărut în magazinele din Reşiţa. Cu toate acestea, cele care încă îşi cumpără articole vestimentare pe timp de criză preferă magazinele care au lichidări de stoc. Din cauză că nu s-au vândut la preţ întreg, hainele de vară încă se vând la câteva dintre magazinele din municipiu.

„Zilele acestea mi-am cumpărat trei tricouri foarte drăguţe. Erau la 25 de lei bucata şi ar fi fost păcat să ratez oferta. De hainele de toamnă nu mă pot atinge pentru că sunt exagerat de scumpe. Pe acestea le cumpăr la sfârşitul sezonului, la jumătate de preţ“, a spus Mihaela Drăghici, o tânără studentă de 22 de ani din Reşiţa.

Preţurile, prea „piperate“

Doamnele care trec pragul magazinelor preferă să privească noile colecţii. Hainele de toamnă se vând la preţuri care nu sunt compatibile cu bugetul acestora. „Nu-mi permit să dau 100 de lei pe o bluză groasă. Ca să nu mai vorbim de pantofi, sub 200 de lei nu găseşti o pereche de calitate“, a spus Dorina Zburdea, o reşiţeancă de 45 de ani.

Din acest motiv, comercianţii spun că vânzările articolelor vestimentare merg foarte prost. „Am vândut foarte puţin din noile colecţii. Probabil lumea nu prea are bani“, a spus Maria Ionescu, o vânzătoare dintr-un magazin din Reşiţa.

O bluză groasă de toamnă poate costa aproape 100 de lei, iar o pereche de pantofi de piele ajunge la 300 de lei. Paltoanele de toamnă depăşesc suma de 250 de lei, iar gecile sport pentru sezonul rece ajung să coste şi 200 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite