Reşiţa: Criză de fete! Lipsa de forţă de muncă pentru bărbaţii dornici de plăceri carnale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Criză de fete! Lipsa de forţă de muncă pentru bărbaţii dornici de plăceri carnale
Reşiţa: Criză de fete! Lipsa de forţă de muncă pentru bărbaţii dornici de plăceri carnale

Domnii care vor să trăiască experienţe inedite merg în oraşe ca Timişoara sau Lugoj.

Faptul că municipiul Reşiţa oferă tinerilor mult prea puţine posibilităţi de a-şi petrece timpul liber nu mai este pentru nimeni un secret. În căutarea unei vieţi mai animate, tot mai mulţi reşiţeni preferă să plece în serile de weekend la Timişoara şi chiar la Lugoj. Aici, spun ei, găsesc suficiente cluburi şi discoteci în care să petreacă până în zori. În plus, cei care nu reuşesc să impresioneze nicio fată pe ringul de dans, nu au niciun motiv să-şi facă probleme. La întoarcerea spre casă, la Şag sau la ieşirea din Lugoj, se găsesc destule domnişoare care îşi oferă serviciile reşiţenilor generoşi, astfel încât aceştia să poată spune că au avut parte cu adevărat de o noapte albă de vis.

Viaţa de noapte din Reşiţa nu este atât de animată precum şi-ar dori tinerii. Din acest motiv, omniprezente oriunde în altă parte, „fetiţele de noapte” sunt aproape inexistente. „Eu sunt la facultate la Reşiţa şi nu prea avem ce face seara. Discoteci sunt puţine şi nici alea nu sunt cine ştie ce. Nici măcar fete prin benzinării nu găsim, aşa cum e prin alte părţi. Mai umplem şi maşina câteodată şi mergem la Timişoara. Dar ne costă mai mult benzina decât fetele”, a spus un tânăr de 21 de ani. „De unde prostituate la Reşiţa? N-au fost niciodată. Poate că n-ar fi rău, s-ar mai destinde unii dintre noi”, adaugă un coleg al acestuia.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin confirmă că, la Reşiţa, cea mai veche meserie nu prezintă interes. „Nu au fost consemnate astfel de infracţiuni pe raza municipiului Reşiţa”, a declarat comisarul Doru Nicorici.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite