Cristian Ungur s-a împăcat cu trei din cele patru victime de pe aeroport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri

Teribilistul care a intrat beat cu maşina pe pista Aeroportului Caransebeş în timpul unei etape de Campionat Naţional de Motociclism Viteză şi a accidentat patru oameni a fost iertat de încă un motociclist care a avut de suferit din cauza inconştienţei tânărului.

Imediat ce a fost pus în libertate de Tribunalul Caraş-Severin, Cristian Ungur şi familia acestuia au căutat să se împace cu toate cele patru victime. În timpul celor trei luni de arest, tânărul a fost iertat de Arthur Rusu, cel care are cel mai mult de suferit de pe urma accidentului. Fiind convins că gestul lui Cristian Ungur nu a fost premeditat, Rusu a anunţat că nu se va constitui parte civilă în proces. Campionul la Motociclism Viteză, Cătălin Cazacu, a dat şi el dovadă de clemenţă şi a acceptat la rândul său împăcarea cu tânărul. Odată ieşit din arest, Cristian Ungur a fost iertat şi de Sergiu Olariu, a treia victimă a accidentului de pe aeroport.


Renunţă la strămutare
Acum, avocaţii tânărului aşteaptă ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să soluţioneze cererea de strămutare a dosarului de la Judecătoria Caransebeş. “Trebuia să se judece la începutul săptămânii, dar nu am putut ajunge la Bucureşti din cauza unui alt proces cu arestaţi pe care l-am avut la Craiova. S-a amânat astfel pentru data de 24, dar nu mai suntem la fel de siguri că ne dorim strămutarea. Cererea am formulat-o când Cristian Ungur era încă în arest”, a spus Cosmin Bolosin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite