Cristian Ungur nu mai vrea să fie judecat departe de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri

Teribilistul care a intrat beat cu maşina pe aeroportul din Caransebeş în timpul unei etape a Campionatului Naţional de Motociclism Viteză şi a accidentat patru oameni şi-a retras cererea de strămutare a procesului de la Judecătoria Reşiţa.

Pentru că magistraţii cărăşeni se încăpăţânau să-l pună în libertate, Cristian Ungur a înaintat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o cerere prin care solicita strămutarea dosarului de la Judecătoria Caransebeş, considerând că mediatizarea excesivă a cazului îl împiedică să aibă parte de o judecată corectă.

La scurt timp însă, judecătorii Tribunalului Caraş-Severin i-au luat cătuşele de la mâini. Mai mulr decât atât, s-a împăcat cu trei dintre cele patru victime ale accidentului de pe aeroport. În aceste condiţii, Cristian Ungur nu mai are prea multe motive să fugă de magistraţii caransebeşeni.


După ce a ieșit de la arest, Cristian Ungur a jucat fotbal.

Şi-a retras cererea
    Cererea de strămutare a dosarului ar trebui să fie analizată astăzi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Nu mai este însă cazul. “Am anunţat în scris că ne retragem cererea. Ea a fost formulată când Cristian Ungur se afla încă în stare de arest preventiv. Între timp ne-am împăcat şi cu victimele şi cred că putem avea parte de un proces corect şi la Caransebeş”, a declarat Cosmin Bolosin, unul din avocaţii tânărului.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite