Cristian Ungur încearcă în zadar să “evadeze” din arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilistul de la Caransebeş care a intrat beat cu maşina pe aeroport şi a accidentat patru motociclişti rămâne după gratii deoarece judecătorii caransebeşeni i-au respins cererea de eliberare sub control judiciar trimisă spre rejudecare de Tribunalul Caraş-Severin.

Judecătoarea caransebeşeană Maria Magda a făcut o nouă cerere de abţinere prin care îşi manifesta dorinţa ca eliberarea sub control judiciar a lui Cristian Ungur să fie judecată de un coleg de-al dânsei. Asta, după ce Tribunalul Caraş-Severin arătase, prin recursul admis în parte, că analizarea cererilor conexe într-un dosar  de către un alt complet de judecată decât cel care judecă fondul cauzei este ilegală. Neavând încotro, Maria Magda a analizat cererea avocaţilor tânărului şi a respins-o ca fiind nefondată. Cei trei apărători ai lui Ungur au declarant recurs, ultimul cuvânt urmând să-l aibă, joi, judecătorii de la Tribunalul Caraş-Severin.


Recursul se judecă mâine
“Nici nu ştiu ce să mai cred. Am susţinut că judecătorul de fond este obligat să judece şi orice altă cerere din dosar, cum ar fi, spre exemplu, cele de eliberare sub control judiciar sau pe cauţiune, şi Tribunalul Caraş-Severin mi-a dat dreptate. Cu toate astea, doamna judecător a făcut o nouă cerere de abţinere. Aşa cum ne aşteptam, nu a fost de acord cu eliberarea condiţionată, dar sunt convins că Tribunalul Caraş-Severin ne va admite recursul. Acest tânăr a stat deja prea mult în arest”, a spus avocatul Cosmin Bolosin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite