Cristian Ungur a fost iertat pentru accidentul de la Caransebeş şi de campionul Cătălin Cazacu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri
Cristian Ungur şi avocatul Cosmin Bolosin au fost coechipieri

Teribilistul care a intrat beat cu maşina pe aeroportul din Caransebeş şi a accidentat patru oameni s-a împăcat deja cu două dintre victimele sale. Arthur Rusu şi Cătălin Cazacu nu vor mai fi părţi civile în proces.

Pus în libertate de Tribunalul Caraş-Severin, Cristian Ungur şi familia acestuia au căutat să se împace cu părţile vătămate ale accidentului care a avut loc în timpul unei etape de Campionat Naţional de Motociclism Viteză pe Aeroport. Arthur Rusu, tânărul care are cel mai mult de suferit de pe urma actului de teribilism al lui Cristian Ungur, a fost primul care a căzut la pace cu familia Ungur. “Spuneam încă de la bun început că tânărul nu va fugi de responsabilitate şi că va încerca să ajute părţile vătămate. Acum s-a împăcat şi cu Cătălin Cazacu. Toată lumea a înţeles că nu a fost un act voit din partea lui Cristian Ungur”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin. "Este adevărat că s-au împăcat cele două părţi. Nu este vorba de vreo sumă de bani la mijloc, ci pur şi simplu mama lui Cătălin a fost impresionată de eforturile familiei Ungur. Tânărul va suporta numai cheltuielile de judecată şi onorariul pentru avocat", a precizat Cristina Cimpu, apărătorul campionului la motociclism viteză.


Se vrea judecat departe de casă
În altă ordine de idei, Cristian Ungur aşteaptă în această săptămână răspunsul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la cererea sa de strămutare a procesului de pe rolul Judecătoriei Caransebeş. Apărătorii tânărului sunt foarte supăraţi pe magistraţii căransebeşeni, care s-au ferit să-l pună în libertate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite