Şi al doilea pacient rănit de Cristian Ungur pe Aeroportul Caransebeş a fost operat la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arthur Rusu se află internat la Casa Austria din Timişoara, în urma accidentului din weekend, când tânărul, Cristian Ungur, a intrat cu maşina pe pista unde se desfăşura un concurs de motociclism. Patru persoane au fost rănite, printre care se numără şi Arthur Rusu.  Motociclistul are faţa distrusă şi a suferit deja o intervenţie chirurgicală.

Pe lângă motociclistul Artur Rusu, şi al doilea pacient din accident a fost internat in acelaşi spital. “Este vorba despre cumnatul meu. Ieri a suferit prima intervenţie chirurgicală la nas, iar astăzi, probabil, intră iar in sala de operaţii. Starea lui este destul de gravă. Asta mai ales că şi genunchiul este inflamat şi nu ştim ce are”, spune Marius Mocanu, primarul comunei Văliug, care a fost prezent pe pistă, la momentul producerii tragediei. Cumnatul pacientului este foarte îngrijorat pentru Seriu Olaru, a cărui stare de sănătate nu este tocmai bună. “In prezent este in investigaţii şi sperăm  să îşi revină. Medicii au fost şocaţi de modul in care a reuşit să scape cu viaţă”, a adăugat Marius Mocanu.

Motociclistul, în stare critică
Artur Rusu van avea nevoie chiar de reconstrucţie facială. Motocicliştii din Timişoara, s-au pus pe adunat bani pentru viitoarele intervenţii chirurgicale. O sută de motociclişti timişoreni s-au strâns, zilele trecute, pentru a-i oferi o mână de ajutor lui Arthur Rusu, tânărul mutilat în urma accidentului de la Caransebeş. Prietenii lui au adunat ieri 3.000 de lei, pentru tija metalică şi şuruburile necesare operaţiei la picior. Internat la spitalul Casa Austria din Timişoara, motociclistul este tot timpul sedat, un prieten al acestuia afirmând că are toate oasele feţei distruse, nu mai are nas, nici pomeţi şi că Arthur nu-şi aminteşte nimic despre accident. Starea lui Sergiu Olariu, arbitrul rănit, este însă stabilă. Fractura de la nas începe să se vindece, la fel şi cea de la picior.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite