Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama este arestat pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama este arestat pentru 29 de zile
Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama este arestat pentru 29 de zile

Instanţa de judecată a hotărât, cu puţin timp în urmă, ca tânărul să fie cercetat pentru omor calificat, începându-se urmărirea penală împotriva lui.

Dănuţ Bujor, criminalul care şi-a ucis mama ieri dimineaţă, rămâne după gratii. El a fost păzit de mascaţi pe tot parcursul acestei zile. La fel a pătruns şi în sala de judecată. În timpul în care a aflat vestea, că va rămâne în arest, fratele său i-a fost alături. „ Insatnţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin de arestare preventivă pentru 29 de zile. Va fi cercetat pentru omor calificat”, a declarat judecătorul Daniela Deteşan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Caraş-Severin.

Este încătuşat de ieri


Tânărul criminal este în arestul poliţiei reşiţene de ieri. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus reţinerea învinuitului B.D. pe o perioadă de 24 de ore, adică până în data de 02.09. 2009 – ora 14.00. Prin Ordonanţa din 02.09.2009 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş- Severin s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de învinuitul B. D. iar prin Referatul din data de 02.09.2009 s-a solicitat Tribunalului Caraş – Severin arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile respectiv intervalul 02.09.2009 – 30. 09. 2009” se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite