Criminalii de la Poiana sunt propuşi instanţei pentru arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost lăsat în balta de sânge și s-a stins imediat
Tânărul a fost lăsat în balta de sânge și s-a stins imediat

Cei doi tineri care au ucis cu parul un bărbat de 33 de ani, ca răzbunare într-un conflict mai vechi, au fost reţinuţi aseară, iar astăzi apar în faţa Tribunalului Caraş-Severin. Ambii riscă ani grei de puşcărie pentru comiterea uneia din cele mai violente crime din ultimii ani.

UPDATE, ora 18.00

Pe numele celor doi tineru acuzaţi de crimă s-au emis în urmă cu doar câteva minute mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Valentin Cârstea, procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin care investighează crima oribilă de la Prigor, i-a propus instanţei pe cei doi ucigaşi pentru arestare preventivă.

“Au fost reţinuţi aseară, iar astăzi le-am făcut propunerile de arestare. Sunt doi tineri care au avut un conflict mai vechi cu victima. În seara crimei, cei doi, însoţiţi de tatăl unuia dintre ei, s-au întâlnit cu victima şi a început scandalul.

image

Victima a scos un cuţit şi l-a lovit pe tatăl unuia din cei doi reţinuţi. Atunci, aceştia au pus mâna pe pari şi l-au lovit până a decedat. Nu au avut intenţia de a-l omorâ, dar loviturile au fost atât de grave, că s-a ajuns la crimă”, a declarat Valentin Cârstea.


A murit într-o baltă de sânge
Bărbatul de 33 de ani se întorcea acasă, însoțit de un prieten. La un moment dat, a fost abordat pe stradă de trei localnici, din aceeași familie: tatăl, fiul și ginerele.

Cei trei, supărați foc, i-au cerut explicații tânărului referitoare la un conflict avut acum câteva luni. Victima a scos un briceag și l-a înjunghiat pe unul dintre cei trei, după care ceilalți doi au tăbărât parii peste victimă. 

Tânărul a fost lăsat balta de sânge și s-a stins imediat. De bătaie nu a scăpat nici prietenul victimei, care îl însoțea, dar aceata a fost lovit superficial.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite