Criminalii de la Poiana rămân în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petru Pela şi Ionel Damian, cei doi tineri care au ucis cu bestialitate un bărbat lovindu-l cu leuca de la căruţă în cap, îşi recunosc fapta sperând într-o pedeapsă mai blândă pe care o vor dispune magistraţii Tribunalului Caraş-Severin.

În pragul sărbătorilor de Paşte, cei doi criminali au venit în faţa instanţei pentru un nou termen al procesului în care sunt judecaţi pentru omor. Cei doi recunosc fapta şi nu par să aibă niciun fel de remuşcări atunci când rememorează pentru magistraţi scenele de coşmar. Pentru termenul următor, probramat la data de 5 mai, a fost citat şi martorul părţii civile Carmen Ciortan. Instanţa a menţinut starea de arest preventiv a inculpaţilor pe o perioadă de 50 zile.

Nicio remuşcare
Ionel Damian şi Petru Pela, tinerii care au ucis cu sânge rece un consătean de 33 de ani, i-au lăsat fără cuvinte pe procurorii şi judecătorii reşiţeni. Ambii cu vârste puţin peste 20 de ani, criminalii de la Poiana s-au prezentat cu zâmbetul pe buze, mai întâi, în faţa procurorului de caz, Valentin Cârstea, iar apoi în faţa judecătorului Gabriela Stuparu, de la Tribunalul Caraş-Severin. Cu mâinile pătate de sânge, Ionel Damian şi Petru Pela au lăsat impresia că nu regretă nimic din cele întâmplate în noaptea de sâmbătă spre duminică.  u conştiinţa deloc încărcată, Damian şi Pela au povestit cu o sinceritate dezarmantă cum i-au crăpat capul cu bâtele lui Dorin Erina, în vârstă de 33 de ani. “Erau în altă lume. Parcă nu conştientizau ce se va întâmpla cu ei de acum încolo”, a mărturisit stupefiată judecătoarea Gabriela Stuparu, vicepreşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite