Criminalii de la Poiana nu au niciun fel de remuşcare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminalii de la Poiana s-au distrat la audieri
Criminalii de la Poiana s-au distrat la audieri

Ionel Damian şi Petru Pela, tinerii care au ucis cu sânge rece un consătean de 33 de ani, i-au lăsat fără cuvinte pe procurorii şi judecătorii reşiţeni care i-au trimis, ieri, după gratii, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă.

Ambii cu vârste puţin peste 20 de ani, criminalii de la Poiana s-au prezentat cu zâmbetul pe buze, mai întâi, în faţa procurorului de caz, Valentin Cârstea, iar apoi în faţa judecătorului Gabriela Stuparu, de la Tribunalul Caraş-Severin.

Cu mâinile pătate de sânge, Ionel Damian şi Petru Pela au lăsat impresia că nu regretă nimic din cele întâmplate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aduşi cu cătuşe la mâini în boxa acuzaţilor, cei doi criminali s-au abţinut cu greu să nu izbucnească în râs în momentul audierilor.

Cu conştiinţa deloc încărcată, Damian şi Pela au povestit cu o sinceritate dezarmantă cum i-au crăpat capul cu bâtele lui Dorin Erina, în vârstă de 33 de ani. “Erau în altă lume. Parcă nu conştientizau ce se va întâmpla cu ei de acum încolo”, a mărturisit stupefiată judecătoarea Gabriela Stuparu.


Trimişi în arest

Criminalii au fost arestaţi pe o perioadă de 29 de zile, dar ei riscă să petreacă după gratii mulţi ani de acum încolo.

“S-a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 18.10.2010 şi până la 15.11.2010”, a declarat magistratul Tribunalului Caraş-Severin. Pela a făcut recurs.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite