Crima Gărgăunului a îngrozit Prigorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 66 de ani şi-a ucis ieri soţia zdrobindu-i capul după ce i-a aplicat mai multe lovituri de ciocan. Liniştea localităţii Prigor a fost tulburată de o crimă odioasă, pe care nimeni nu şi-o poate explica.

Andrei Careba, zis Gărgăunu’, a îngrozit întreaga comunitate din Prigor după ce a ucis-o cu bestialitate pe femeia alături de care ar fi trebuit să-şi trăiască bătrâneţile. Într-un exces de furie, bărbatul de 66 de ani a lovit-o pe Ana de mai multe ori cu un ciocan în cap, după care, dându-şi seama ce a făcut, a încercat să-şi ia zilele aruncându-se în fântână.

Rămas văduv în urmă cu patru ani, când soţia sa, Marina, s-a prăpădit, Gărgăunu’ a cunoscut-o pe Ana, în vârstă de 66 de ani, cu care s-a cununat religios. Totul mergea bine între cei doi. „Nu îmi pot da seama ce se putea întâmpla. În toamnă am înţeles că ar fi fost pe la spital cu ceva probleme la cap. A fost şofer, un  om cumsecade. Acum, va putrezi în puşcărie”, a spus Lenuţa lui Tică Guşatu. Ucigaşul era cunoscut în Prigor drept un om la locul lui. „Este un om foarte bun, nu înţeleg ce o fi fost în mintea lui. La rugă, astă toamnă, a purtat jocul la noi împreună cu Ana. Biata femeie a fost trimisă la spital, dar n-a mai avut zile”, a adăugat Maria Guran. Tragedia ar fi putut avea dimensiuni şi mai mari, dar vărul criminalului, Ion Ţâra, a împiedicat asta.

A vrut să se sinucidă

„A spus că i-a dat Anei în cap şi vroia să se arunce în fântână, să moară şi el. Abia l-am oprit”, a spus Ion Ţâra. „Băiatul meu a dus-o pe femeie la spital, la Bozovici. De acolo au trimis-o spre Reşiţa şi a murit. A fost gospodar, are cea mai frumoasă casă din sat”, a adăugat Ţâra. „Am rămas şocaţi cu toţii pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva din partea lui. A şocat un sat întreg”, a spus Daniel Verindeanu, vecin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite