Reşiţa: Craterele din podul spre gară au fost asfaltate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Craterele din podul spre gară au fost asfaltate
Reşiţa: Craterele din podul spre gară au fost asfaltate

Primăria a decis să astupe gropile din podul ce duce spre Gara „Reşiţa Nord”. În urmă cu două săptămâni „Adevărul de Seară” a prezentat gropile uriaşe peste care trec cetăţenii.

Mai multe persoane din cartierul Govândari al Reşiţei erau revoltate că podul ce face legătura între Gara Reşiţa Nord şi Bulevardul Muncii este greu de traversat, pentru că pe trotuare erau gropi uriaşe, în care pietonii îşi pot rupe picioarele. În fiecare dimineaţă, Ion Berzescu, un pensionar din Reşiţa, rupea câte o creangă din sălciile de pe malul Bârzavei şi punea în gropi, pentru ca lumea să le vadă şi să le evite. „Vă daţi seama ce periculos era? Mai ales noaptea: venea lumea la tren, podul nu-i luminat, păi dacă îţi dai într-o hârtoapă din aia sigur îţi rupi piciorul”, a spus Berzescu.
Mai puţin de două zile le-a luat angajaţiilor de la Direcţia pentru Întreţinerea Patrimoniului Consiliului Local pentru a rezolva problema, asfaltând efectiv locurile cu probleme, astfel ca circulaţia pe partea pietonală a podului să se desfăşoare fără probleme.
„Este foarte bine că au astupat gropile, pentru că este o zonă foarte circulată. Foarte multă lume vine sau merge la tren, plus că face legătura cu cartierul de pe Calea Timişorii, care tot pe aici trec. Cei de la Primărie trebuie să fie atenţi cu podurile astea”, a spus în această dimineaţă Maria Borduz din Reşiţa.

Lucrări în oraş
Primăria Reşiţa a făcut eforturi pentru a repara problema sesizată în timp cât mai scurt. „În acest moment în oraş se desfăşoară lucrări prin programul ISPA. La finalizarea acestora, vor fi demarate lucrări de reabilitare a trotuarelor din zona Govândari”, a mai spus Alina Celia Cumpan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite