Cosmin Buzilă este pasionat de istoria partizanilor români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Buzilă
Cosmin Buzilă

Tânărul încearcă să „deschidă“ ochii reşiţenilor prin muzica pe care o face. Spune că spiritul de luptător al românului trebuie să primeze. Cosmin este pasionat de istorie şi în special de perioada rezistenţei anticomuniste din munţii României.

Tânărul spune că spiritul de luptător al fiecărui român din acea perioadă ar trebui să reînvie în fiecare dintre indivizi. Pentru că este un tip ambiţios, Cosmin nu a stat prea mult pe gânduri, şi pasionat fiind de muzică, a început să lucreze la materiale care ulterior au luat forma unor albumuri în toată regula. „În anul 1999 pot să spun că am pus bazele primei trupe de hip-hop din Reşiţa, care s-a intitulat «Stradal». Un an mai târziu, trupa se desfiinţează, iar în 2001 ia naştere «Dagama» şi videoclipul «Puţin câte puţin». Anul acesta am început lucrul la unul dintre cele mai importante produse, «Vocile din capul meu», mai ales că piesele au mari influenţe istorice“, a spus Cosmin. Tânărul a explicat că evenimentele sângeroase petrecute în urmă cu douăzeci de ani la Reşiţa, dar şi în ţară, l-au determinat să lucreze la o piesă care va fi lansată pe Internet chiar în luna decembrie.

Propriul studio

Cosmin povesteşte că afacerea cu muzică este una deocamdată neprofitabilă şi chiar dacă aproape nimeni nu mai este interesat să promoveze genul pe care el îl abordează, el nu s-a lăsat mai prejos. Tânărul şi-a improvizat propriul studio şi chiar se documentează intens în ceea ce priveşte audiovizualul, pentru că vrea să-şi regizeze singur videoclipurile.

„Şi în această situaţie intervine spiritul de luptător. Nu am renunţat niciodată la ideea de a face ceva în domeniul muzical. Atunci când am văzut că nimeni nu vine în ajutorul tău, am decis să-mi amenajez un studio în care să-mi pot face treaba“, a mai spus Cosmin, cunoscut de prieteni ca şi Bozzu.

Întrebări şi răspunsuri
De unde vine pasiunea pentru muzică?
În familia mea, muzica a fost tot timpul pe primul plan. Mama mea chiar a avut o carieră muzicală, care pot spune că m-a ajutat să decid în ceea ce priveşte viitorul meu.

Ce-ţi place?
Îmi place mâncarea bună şi să-mi petrec timpul liber la casa de vacanţă. Atunci când timpul îmi permite, îmi plac drumeţiile în natură.

Ce nu-ţi place?
Nu-mi place situaţia actuală creată pentru tinerii din ziua de azi. Nu-mi plac minciuna şi prefăcătoria.

Profil
Născut. 11 aprililie 1983
Studii. Absolvent „Grup Şcolar Tehnic“ Reşiţa, secţia matematică-informatică
Familie. Necăsătorit

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite