Reşiţa: Coşmar în familia vitezomanului care a provocat carnagiu în Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Coşmar în familia vitezomanului care a provocat carnagiu în Banat
Reşiţa: Coşmar în familia vitezomanului care a provocat carnagiu în Banat

Părinţii vitezomanului Claudiu Hauptmann, care a provocat un accident rutier în care au murit şase persoane, sunt şocaţi de dimensiunea acestei tragedii şi nu ştiu cum să reacţioneze, fiind nevoiţi să ia calmante pentru a face faţă situaţiei.

Citeşte şi:

VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

Timişoara: EXCLUSIV Vitezomanul ucigaş a mai fost amendat chiar pe drumul pe care a provocat carnagiul cu şase morţi

Timişoara: Supravieţuitorul carnagiului din Banat, operat timp de patru ore

Timişoara: VIDEO Şoseaua morţii pe care tinerii îşi pierd viaţa

„Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis întru-un coşmar. Promit că voi reveni cu un telefon când voi fi în stare”, a spus Doru Hauptmann, tatăl tânărului de 18 ani.

Vecinii sunt uimiţi de tragedie

Reşiţenii care cunosc familia Hauptmann spun că cei doi soţi sunt serioşi, cu principii, oneşti şi că au muncit foarte mult pentru situaţia lor financiară. „Familie cu bun simţ, de oameni cinstiţi, care au făcut treabă”, a spus Lucia Dumitru, o vecină de scară. Elena Hauptmann provine dintr-o familie serioasă, cunoscută în Reşiţa, în timp ce Doru Hauptmann este pe jumătate german. „Au nume german, dar nu-i cunosc. Nu au avut activităţi la forum”, a spus Erwin Josef Ţigla, preşedintele Forumului Democratic al Germanilor din Caraş-Severin.

Ambii soţi Hauptmann au lucrat la UCMR, iar, după Revoluţie, au început cu o mică afacere, la această oră având două benzinării mari în Reşiţa şi o firmă pentru agroturism. Terenurile pe care au construit din fonduri SAPARAD pensiunea de lângă Camera de Comerţ sunt moştenire de familie, construcţia fiind scoasă la vânzare deşi este neterminată. Exact lângă pensiunea ridicată a mai fost turnată fundaţia unei alte construcţii a firmei Nana SRL administrată tot de soţii Hauptmann.

 „Nu ştiu ce să spun, vă rog să mă înţelegeţi. M-am trezit dintr-un vis întru-un coşmar” Doru Hauptmann, tatăl lui Claudiu

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite