Copiii cărășenilor sunt tratați în condiții de nota zece la Pediatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Ghitiu este unul dintre membrii Centrului de Voluntariat care au pictat peretii sectiei de Pediatrie
Cristina Ghitiu este unul dintre membrii Centrului de Voluntariat care au pictat peretii sectiei de Pediatrie

Echipe de voluntari ai ONG-urilor din Reșița au reușit să finalizeze proiectul destinat Sectiei de Pediatrie de la Spitalul Județean Reșița. „Împreună pentru fiecare“, în valoare de 50.000 de le ia adus o schimbare radicală a secției.

Cu ajutorul tinerilor voluntari și a oamenilor cu suflet mare au fost pictate și zugravite nouă saloane, două rezerve, o sală de tratament și o sală de mese.

“Proiectul nostru contribuie, pe de o parte, la creşterea gradului de implicare şi responsabilizare a membrilor comunităţii locale în rezolvarea problemelor cu care se confruntă, iar, pe de altă parte, la îmbunătăţirea ambientului în care se oferă servicii medicale atât copiilor proveniţi din comunitatea locală, cât şi cazurilor mai grave de pe raza judeţului”, a declarat unul dintre membrii fondatori al Asociaţiei Nevo Parudimos, coordonatoarea proiectului Doina Lupulovici.

S-au implicat enorm
Proiectul a fost implementat de ONG-ul Nevo Parudimos Reşiţa şi Spitalul Judeţean Reşiţa, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reşiţa, Asociaţia Părinţilor din Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 Reşiţa, Centrul de Voluntariat Reşiţa, Şcoala cu clasele I-VIII Nr.1 Reşiţa, Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 Reşiţa şi Şcoala cu clasele I-VIII Nr.12 Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite