Reşiţa: Copiii învaţă să gătească şi să picteze la Ramna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Copiii învaţă să gătească şi să picteze la Ramna
Reşiţa: Copiii învaţă să gătească şi să picteze la Ramna

Cea de-a doua zi a taberei, organizate de fundaţia Youth Spirit din Timişoara, a început cu pictură şi teatru

 Şcoala din comuna Ramna este gazda activităţilor organizate de reprezentanţii fundaţiei Youth Spirit. Cei mici au ocazia să participe la ateliere de creaţie, literatură dar şi de gastronomie. Pe lângă acestea, cei mici au ocazia să descopere şi alte domenii mai diverse cum ar fi istoria, astronomia, anatomia dar şi codul bunelor maniere.

Un atelier pentru fiecare

Atelierele sunt astfel concepute încât să trezească interesul copiilor, axându-se mai degrabă pe latura creativă şi inventivă a fiecărei personalitate în parte. Interactivitatea şi buna dispoziţie vor face ca timpul petrecut la şcoală să zboare ca în joacă. Copiii prezenţi la Ramna au pus astăzi mai mult accentual pe creaţie. Pictura şi teatrul sunt principalele lor preocupări pe agenda zilei de astăzi. Mâine vor continua cu exerciţii şi cursuri de dans urmând ca spre seară să înveţe principalele reguli din codul bunelor maniere.

Atelierele de creaţie se vor finalize în 14 august urmând ca în data de 15 august să aibe loc spectacolul de final al taberei. Pentru că acesta coincide cu ruga din satul învecinat Valeapai, spectacolul compus din dansurile, piesele de tatru şi creaţiile celor mici va fi pus în scenă în faţa publicului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite