Reşiţa: Contrabandistul fugar, cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a ţinut poliţiştii în alertă 24 de ore, după ce a fugit atunci când oamenii legii au încercat să-l oprească. Judecătorii au hotărât că fostul miner nu este o ameninţare pentru societate, astfel că bărbatul circulă liber.

Zeci de poliţişti au fost în alertă, mai bine de 24 de ore, şi au făcut eforturi ca să îl prindă pe J.I. de 44 de ani. Zeci de frontierişti, ajutaţi de toţi şefii de post din zona Oraviţa, l-au căutat pe fugar mai bine de 24 de ore. Luni, în jurul prânzului, frontieriştii l-au oprit pe bărbat în Grădinari, dar acesta a refuzat să oprească. A demarat în viteză şi a părăsit localitatea. S-a ascuns în catacombele din Cheile Nerei, dar ieri după-amiază a fost prins.
„Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa pentru audieri. El va fi cercetat, în stare de libertate, pentru ultraj. Luni, când a fost oprit de poliţişti, a refuzat să se supună controlului, a demarat cu viteză şi l-a lovit pe unul dintre ei. Ţigările găsite în maşină au fost confiscate şi urmează să fie distruse”, a declarat, astăzi, comisarul Florin Crăciun, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Amenda este sigură
În maşina bărbatului au fost găsite 3.400 de pachete cu ţigări. Acestea au fost ascunse chiar şi pe lângă motorul maşinii.  Valoarea ţigărilor care ar fi fost vândute pe piaţa neagră este de 20.000 de lei. Pentru contrabandă cu ţigări, bărbatul a fost amendat cu 1.500 de lei. 

Focuri de avertizare
Poliţiştii de frontieră au plecat în urmărirea traficantului de ţigări şi au tras un foc de avertizare. Fugarul s-a oprit, deoarece maşina sa se defectase. Soţia contrabandistului s-a predat imediat, dar bărbatul a reuşit să fugă şi să se ascundă în pădurile de lângă Ciudanoviţa. A fost găsit, ieri, după ora prânzului.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa: Contrabandistul fugar este cercetat în stare de libertate

Reşiţa: Contrabandistul fugar a ajuns pe mâna polişiştilor

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite