Concursul pentru şefia de la Ambulanţă, abia în luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bani mai puţini pentru Ambulanţă
Bani mai puţini pentru Ambulanţă

Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să reintre în normal abia în luna septembrie. Asta pentru că anunţul de scoatere la concurs al postului de manager aal Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea fi făcut public în cursul lunii iunie a acestui an.

La începutul lunii martie angajaţii Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin au protestat împotriva managerului Daniela Popescu, cea care şi-a câştigat postul în instanţă după ce a fost suspendată în anul 2009. Astfel, angajaţii au fost în audienţă la autorităţi judeţene pentru a solicita scoaterea la concurs a postului, ocazie cu care Cosmin Librimir, fostul manager interimar să poată participa la examen. „Cred că cel mai târziu în luna septembrie va putea fi organizat un astfel de examen“, a declarat Dragoş Luca, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Caraş-Severin.

Buget mai mic
Directorul DSP Caraş-Severin a mai adăugat faptul că bugetul Serviciului de Ambulantă Caraş-Severin este mai mic cu aproape 20 la sută decât anul precedent. Reamintim că Daniela Popescu a fost numită manager interimar al Ambulanţei, după care a fost suspendată, fapt pentru care a contestat decizia în instanţă, pe care a şi câştiga-o. În ciuda acestui fapt, cei mai mulţi dintre salariaţii de la SJA nu o vor pe această funcţie, în favoarea lui Cosmin Librimir, cel care a asigurat interimatul pe perioada suspendării Danielei Popescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite