Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au ieşit la restaurant şi au împărţit amenzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două zile, la finele lunii iulie, comisarii de la Protecţia Consumatorului s-au aflat în control în unităţile de cazare turistică şi în unităţile de alimentaţie publică aferente pentru a vedea ce condiţii le sunt oferite clienţilor.

Cu ocazia acestei acţiuni de control au fost verificaţi un număr de 17 operatori economici, la care au fost întocmite 3 PVC-uri şi 14 PVCC-uri, prin care s-au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 15.600 lei. Comisarii nu au depistat însă nereguli majore.
Doi operatori economici au fost sancţionaţi contraventional cu amendă în cuantum total de 2.000 lei pentru neafişarea tarifelor practicate la cazare, iar un altul a fost amendat cu 1.000 lei pentru că avea certificatul de clasificare expirat.  Un alt operator economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru că la data şi ora controlului nu informa consumatorii despre  serviciile suplimentare oferite gratuit sau cu plată”, informează Cristian Angyal, comisar-şef la Protecţia Consumatorilor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite