Resita: Codul galben a adus boli reşiţenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Codul galben a adus boli reşiţenilor
Resita: Codul galben a adus boli reşiţenilor

Farmaciile din Reşiţa sunt pregătite pentru a face faţă sezonului rece.

În această perioadă, la mare căutare sunt medicamentele pentru răceală şi viroze, dar şi vaccinul antigripal care se vinde mai ceva ca pâinea caldă.

 „Din fericire noi nu avem probleme foarte mari cu fondurile de la Casa de Sănătate. Într-adevăr, nu au venit stocurile de medicamente compensate conform contractului, dar probleme nu avem în comparaţie cu celelalte judeţe ale ţării unde am văzut că nu sunt bani“, a spus, în această dimineaţă, farmacista Dorina Ursulescu, administratorul unei farmacii din municipiu.

Încă de la primele ore ale dimineţii, reşiţenii s-au oprit în farmacii pentru a-şi face provizii de medicamente. „Cele mai vândute sunt aspirina, paracetamolul şi cele pentru viroze şi răceli“, a adăugat farmacista Ursulescu. Reşiţenii s-au speriat de schimbarea bruscă de temperatură şi mulţi dintre ei îşi iau măsuri de precauţie. „Am lăsat 60 de lei azi în farmacie şi am cumpărat numai medicamente. Am luat de două feluri, pentru mine şi soţul meu şi medicamente speciale pentru copii, pentru fetiţa mea“, a spus în această dimineaţă Adriana Pascu, o tânără mămică.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite