Reşiţa: Coadă la coktailuri şi distracţie de criză în discoteci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Coadă la coktailuri  şi distracţie de criză în discoteci
Reşiţa: Coadă la coktailuri şi distracţie de criză în discoteci

Totul este la reducere în cluburile de azi: băuturile, biletul de intrare, mai puţin distracţia, care înfloreşte în vremuri grele.

Patronii discotecilor şi-au dat seama că trebuie să-i facă pe tineri, clienţii lor fideli, să intre din nou în cluburi. Pentru că majoritatea dintre aceştia sunt fie elevi şi studenţi, fie şomeri care încă trăiesc din veniturile părinţilor, preţurile piperate practicate în localurile de noapte au micşorat clientela.

La sfârşitul sezonului cald, proprietarii cluburilor şi-au refăcut planurile de atragere a petrecăreţilor.

Animatoare dezbrăcate de criză


Ultima fiţă în domeniu sunt animatoarele. „În fiecare sâmbătă avem animatoare pentru băieţi. Avem şi bărbaţi dansatori special pentru fete“, a spus patronul localului de la Ateneul din Reşiţa. Tinerii reşiţeni sunt cei mai încântaţi de evenimentele unde pe primul loc sunt puse domnişoarele parţial îmbrăcate.

„În ultima perioadă, am văzut că patronii aduc la petrecerile din club tot mai multe fete frumoase. Am auzit că şi astăzi sunt animatoare şi am să merg să le văd“, a spus Vlad Giurgescu, un tânăr de 20 de ani din Reşiţa.

Şampanie pentru talent

Alte cluburi îşi atrag clienţii prin oferte picante la băuturi. De exemplu, un cocteil în discoteca de la subsolul Casei de Cultură se vinde la preţul unui suc. Mulţi dintre patronii de cluburi oferă premii surpriză tinerilor care ies în evidenţă.

„Am câştigat o sticlă de şampanie săptămâna trecută. Lucrurile acestea sunt noi în Reşiţa. Eu merg des prin cluburile din Timişoara şi ştiu că acolo sunt mult mai multe oferte de acest gen“, a spus Bogdan Miu, un student reşiţean care locuieşte în Timişoara, dar care îşi petrece weekendurile la Reşiţa.

Petrecerile din această seară


La clubul de la Ateneu va fi o petrecere cu animatoare. Muzica va fi mixată de cei mai buni DJ-i sezonului. Petrecerea de la clubul Casei de Cultură va fi întreţinută în această seară de Dj Rhadoo, iar fetele intră gratis. Cei care preferă muzica populară se pot distra în localurile cu muzică lăutărească şi sârbească din Muncitoresc.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite