Clonatorii de carduri stau doi ani de închisoare pentru o ţeapă de 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru tineri care au încercat să golească bancomatele din Reşiţa cu ajutorul cardurilor contrafăcute au ajuns în momentul în care trebuie să plătească pentru faptele lor. Doi au scăpat mai ieftin, dar camarazii lor s-ar putea întoarce în spatele gratiilor.

S-au întâlnit în primăvara anului trecut şi au hotărât să golească bancomatele din Reşiţa folosind carduri contrafăcute. Au fost prinşi imediat ce au apucat să retragă ceva mai mult de 2.000 de lei de la un bancomat din zona Victoria. Au petrecut opt luni în arest preventiv, după care s-au angajat care pe unde au găsit încercând să-şi achite datoriile faţă de avocaţi. Acum, Tribunalul Caraş-Severin îi trimite pe doi dintre ei înapoi în spatele gratiilor. Florin Buzăianu şi Robert Niculescu au fost găsiţi vinovaţi şi condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu executare. Ambii au făcut apel împotriva acestei decizii şi aşteaptă mai multă clemenţă din partea Curţii de Apel Timişoara.
Marian Jenariu şi Sergiu Melniceanu au fost ceva mai norocoşi. Cei doi tineri au fost condamnaţi la câte un an şi jumătate de închisoare, instanţa dispunând suspendarea condiţionată a executării pedepsei. “Instanţa dispune confiscarea specială de la inculpaţi a bunurilor utilizate la săvârşirea infracţiunilor. Obligă pe inculpaţii Florin Buzăianu, Marian Jenariu şi Sergiu Melniceanu la plata a câte 750 lei cheltuieli judiciare către stat, şi pe inculpatul Niculescu Robert, la plata a 550 lei

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite